خیارها را از طول یک چهارم پوست بگیرید و دانه ها را با قاشق بردارید.
به قطعاتی به طول حدود شش سانتی متر برش دهید. داخل شیشه های استریل بریزید.
سرکه، آب، شکر، نمک، ادویه ترشی و خردل را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و به مدت پنج دقیقه بپزید.
شیشه ها را با مایع پر کنید و در آنها را ببندید.
به مدت 30 دقیقه در دمای 90 درجه سانتیگراد بپزید.
من معمولا ادویه هایی که استفاده می کنم برای خیارشور شیشه ای یک و یک می باشد.
در دستور تهیه خیار خردل شیرین و ترش، ادویه ترشی خیار معمولی آنقدر فوق العاده است که نمی خواهم با آن مزاحم شوم!
اگر نمی خواهید ادویه آماده بخرید، به جای ادویه ترشی از 3 قاشق غذاخوری دانه خردل، 2 قاشق غذاخوری تخم گشنیز، 1 قاشق غذاخوری میخک، 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای و 5 عدد برگ بو استفاده کنید.
می توانید همه ادویه های دیگر را تغییر دهید و بفهمید چه چیزی را بیشتر دوست دارید.
مثلاً خیار و مرزه یک جفت رویایی مطلق در یک لیوان هستند!
یا تا به حال خیارشور را با ترب، برگ درخت انگور یا سیر امتحان کرده اید؟
آیا چیزی بهتر از انباری وجود دارد که تا سقف پر شود؟
با شیشه های خانگی پر از میوه های آفتاب گرفته از باغ خود؟
یا یک سالاد ترد تهیه شده از ترشی سبزیجات باغی در وسط زمستان؟
در دوره آموزشی “حفظ میوه و سبزیجات”، من دست شما را می گیرم و تمام ترفندها و ترفندهایی را که می توانید برای تبدیل محصول خود به یک منبع زمستانی خوشمزه و ایمن استفاده کنید، قدم به قدم به شما نشان خواهم داد.
خوشحال میشم اگر به ما بپیوندید! 🙂
ترشی ها یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاهای لذیذ آشپزخانه هستند.
به عنوان مثال، ترشی ترشی با رایحه شیرین و ترش و تازه خود به طرز باورنکردنی یک تکه نان ریشه تازه پخته شده را با پخش خانگی تهیه شده از گوجه فرنگی، سبزی و تخمه آفتابگردان تصفیه می کند!