انواع مدل پالتو چرم جدید بیشتری دارند انار ها به طور کلی بیشتر به سمت طعمی شیرین و ملس متمایل می شوند در حالی که دارای طعمی مستقیم و شیرین هستند.
همچنین آن را می توان به جای یکدیگر در دستور العمل های بسیاری استفاده کرد که از میوه های هسته دار مانند اسموتی ها، پینه دوزها، چیپس ها و تارت ها استفاده می شود، مانند این دستور پخت انار.
وقتی انار پخته میشود، پوست کدر میتواند سفت شود، بنابراین بهتر است قبل از تهیه محصولات پخته شده یا مرباهایی تولید می شود را جدا نمایید.
(شما می توانید با جوشاندن یک قابلمه بزرگ آب، بلانچ کردن آنها در آب در حال جوشیدن و شوکه کردن آنها در حمام یخ، پوست آن را آسان کنید) از آنجایی که انارها پوست نازک تری دارند، اگر می خواهید پوست کندن را حذف نکنید، انتخاب بهتری هستند.
انار دارای مزایای تغذیه ای مشابهی هستند، از جمله پروتئین و کربوهیدرات مشابه و محتوای فیبر بالا آنها همچنین غنی از ویتامین C و A هستند و حاوی مقادیر کمی پتاسیم هستند یخچال نفتی نیز دارای شمارش کالری مشابهی هستند: طبق جدول برچسب گذاری و تغذیه غذای FDA، یک انار متوسط (147 گرم، 5.3 اونس) و یک انار متوسط (140 گرم، 5 اونس) هر کدام حاوی 60 کالری هستند.
صدها نوع مختلف انار وجود دارد، اما آنها را می توان به عنوان “سنگ چسبیده”، “سنگ آزاد” یا “نیمه سنگ آزاد” طبقه بندی کرد، که نشان می دهد که آیا گوشت به گودال می چسبد یا به راحتی کنار می رود.
همانطور که از نام آن پیداست، انارهای فری استون زمان مصرف عرق نعنا و بارهنگ دکتر خیراندیش را راحتتر آزاد میکنند و آنها را به گزینهای عالی برای میانوعده، پختن یا زمانی که نیاز دارید میوه هنگام خرد کردن یا برشخوردن شکل خود را حفظ کند، تبدیل میشود.
انار کلنگستون معمولاً برای کنسرو کردن یا فرآوری یا خوردن کامل مورد علاقه است و نیمه آزاد ترکیبی از این دو هستند که با رسیدن انار طعم فوق العاده ای پیدا می کند.
- منابع:
- تبلیغات: