محصولات شرکت پسته خندان کرمان پرکالری با بیش از 50 درصد چربی است.
با این حال، باید در رژیم غذایی گنجانده شود.
چرا ریانووستی، متخصص تغذیه، تاتیانا رازومووسکایا می گوید: درخت پسته جگر بلندی است و سن آن می تواند به 1000 سال برسد.
آجیل روی آن در اوایل پاییز می رسد: نشانه آجیل رسیده ترکیدن پوسته است.
قبل از آن، می توانید پسته بخورید، اما نیازی به خوردن آن ندارید اگر پوسته کامل است، پس اسانس زیادی وجود دارد.
مهره صحیح باز است. از جمله کشورهایی که پسته در آنها رشد می کند می توان به یونان، اسرائیل، چین اشاره کرد.
در روسیه، درخت پسته در کریمه و قفقاز وجود دارد، منیزیم، فسفر، روی، ویتامین های گروه B فهرست ناقصی از مفید بودن پسته است.
یکی از عناصر اصلی B7 یا بیوتین است که به شما امکان هضم پروتئین و سوزاندن چربی را می دهد، یعنی در متابولیسم نقش کلیدی دارد.
این متخصص تغذیه می گوید: مصرف پسته در مقدار زیادی سلنیوم است: سیستم ایمنی را تحریک می کند و اگر نمک فلزات سنگین روی بدن اثر بگذارد، از مسمومیت جلوگیری می کند.
روغن پسته به از بین بردن لکه های پیری و کک و مک کمک می کند و پوست را نرم تر می کند.
نکته لوتئین است که بخشی از آن است: این یک آنتی اکسیدان است که بینایی را نیز تقویت می کند.
لوتئین تقریباً یک فیلتر نوری است که از شبکیه در برابر تخریب محافظت می کند.
پتاسیم و منیزیم رگ های خونی را تقویت کرده و ضربان قلب را عادی می کند.
برای به حداکثر رساندن فواید پسته، روزانه تا 15 مغز آجیل مصرف کنید.
بهتر است بچه ها هفت عدد پسته بیشتر ندهند البته پسته به تنهایی نمی تواند داروی کاملی باشد.
اما اغلب درخت پسته روی برگها رشدهایی دارد که توسط شته ها ایجاد می شود. زائده ها حاوی تانن هستند ماده ای که “بافته” و التهاب غشاهای مخاطی را تسکین می دهد.
تانن بخشی از ضد عفونی کننده ها، داروهای ترمیم کننده زخم، داروهای استوماتیت، بیماری پریودنتال است.
از جوشانده پسته در طب عامیانه استفاده می شود اعتقاد بر این است که برای خستگی، کم خونی مفید است. پسته برای شیرینی پزی – بستنی، شیرینی، شیرینی استفاده می شود.
آنها را با شکلات، عسل، به پای، باقلوا، کوکی ها اضافه می کنند. آجیل ها به خوبی با غذاهای دریایی و گوشت می آیند: آنها پخته شده و با خمیر پر می شوند.
یکی از ساده ترین دستورها سالاد پسته و مرغ است: 100 گرم فیله مرغ، فلفل دلمه ای قرمز (تکه ای)، 100 گرم پنیر و پسته به دلخواه.
می توانید ظرف را با روغن زیتون یا خامه ترش پر کنید، پسته نیز مانند آجیل به طور کلی می تواند باعث ایجاد حساسیت شود.
علاوه بر این، محتوای کالری پسته بالا است حدود 550-560 کیلو کالری در هر 100 گرم. با این حال، این کمتر از گردو (650)، بادام (610) یا فندق (حدود 630) است.