کاربرد آرد سوخاری در ساخت آپارتمان دوبلکس!

اگر به دنبال یک آرد کم کربوهیدرات هستید که سرشار از مواد مغذی باشد، آرد بادام یک انتخاب عالی است.

چگونه این مقاله را بررسی کردیم:

تاریخ
این مقاله را به اشتراک بگذارید

توسط رایان رامان، ام اس، RD — به روز شده در 25 آوریل 2017
50 غذای فوق العاده سالم
9 بهترین غذا و نوشیدنی که قبل از خواب میل کنید
10 ماده غذایی ضد پیری برای حمایت از بدن 40 ساله و بالاتر
دستور العمل های شام سالم در 10 دقیقه (یا کمتر)
این مقاله به شما کمک کرد؟
آره
خیر

تغذیه
12 بهترین جایگزین برای آرد خود جوش
آرد گندم به صورت خود برآمده یک غذای اصلی آشپزخانه برای نانوایان چاشنی دار و آماتور است.

با این حال، داشتن گزینه های جایگزین می تواند مفید باشد.

چه بخواهید ارزش غذایی دستور غذای مورد علاقه خود را بهبود ببخشید، چه بخواهید یک نسخه بدون گلوتن درست کنید یا به سادگی آرد خود را در دسترس نداشته باشید، تقریباً برای هر موقعیتی جایگزینی وجود دارد.

در اینجا 12 بهترین جایگزین برای آرد خود جوش، از جمله گزینه های بدون گلوتن آورده شده است.

1. آرد همه منظوره + خمیرمایه
آرد همه منظوره یا سفید بدون شک ساده ترین جایگزین برای آرد خودشو می باشد. این به این دلیل است که آرد خود جوش ترکیبی از آرد سفید و یک عامل خمیر کننده است.

در پخت، خمیر مایه تولید گاز یا هوا است که باعث بالا آمدن غذا می شود.

آرد سوخاری فاقد گلوتن است که آن را به گزینه ای عالی برای کسانی که مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گندم هستند تبدیل می کند.

یک عامل خمیر کننده ماده یا ترکیبی از موادی است که برای القای این فرآیند استفاده می شود. این واکنش بافت متخلخل و کرکی معمولی محصولات پخته شده را ایجاد می کند.

مایه خمیر آرد معمولاً بکینگ پودر است.

یک عامل خمیر کننده شیمیایی مانند بکینگ پودر معمولاً حاوی یک ماده اسیدی (PH پایین) و بازی (PH بالا) است. اسید و باز وقتی با هم ترکیب می شوند واکنش نشان می دهند و گاز CO2 تولید می کنند که اجازه می دهد تا محصول پخته شده بالا بیاید.

  • منابع:
  1. The 12 Best Substitutes for Self-Rising Flour